szerző:
hvg.hu

A május 9-i nagygyűlés a facebookos felhívás szerint "A Roosevelt tértől a Kossuth térig" nevet viseli majd. Beszédet mond az MSZP-s Horváth Csaba, az Együtt 2014-es Szelényi Zsuzsanna, valamint a DK-s Molnár Csaba.

"Tegyük meg az idei Európa-napon az első lépést a demokratikus erők összefogása felé! Május 9-én, az Európa-napon közös rendezvényt tart a demokratikus, Európa-párti ellenzék" - olvasható a Facebookon a csütörtöki esemény meghívójában.

Mint írják, a gyűlés este fél 8-kor kezdődik a "Roosevelt téren (persze, tudom, Széchenyi, de a 'legnagyobb magyar'-nak erre igazán nem volt szüksége), ahonnan együtt vonulunk le a rakpartra, a Holokauszt-emlékműhöz."

Beszédet mond a Demokratikus Koalíció részéről Molnár Csaba, az Együtt 2014-től Szelényi Zsuzsanna, valamint az MSZP-s Horváth Csaba.

A rendezvényre várják "Európa barátait", illetve azokat, "akik jövőre el akarják takarítani az Orbán-rendszert, és ennek érdekében a demokratikus ellenzéki erők legszélesebb összefogásának hívei".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!