szerző:
hvg.hu

A május 9-i nagygyűlés a facebookos felhívás szerint "A Roosevelt tértől a Kossuth térig" nevet viseli majd. Beszédet mond az MSZP-s Horváth Csaba, az Együtt 2014-es Szelényi Zsuzsanna, valamint a DK-s Molnár Csaba.

"Tegyük meg az idei Európa-napon az első lépést a demokratikus erők összefogása felé! Május 9-én, az Európa-napon közös rendezvényt tart a demokratikus, Európa-párti ellenzék" - olvasható a Facebookon a csütörtöki esemény meghívójában.

Mint írják, a gyűlés este fél 8-kor kezdődik a "Roosevelt téren (persze, tudom, Széchenyi, de a 'legnagyobb magyar'-nak erre igazán nem volt szüksége), ahonnan együtt vonulunk le a rakpartra, a Holokauszt-emlékműhöz."

Beszédet mond a Demokratikus Koalíció részéről Molnár Csaba, az Együtt 2014-től Szelényi Zsuzsanna, valamint az MSZP-s Horváth Csaba.

A rendezvényre várják "Európa barátait", illetve azokat, "akik jövőre el akarják takarítani az Orbán-rendszert, és ennek érdekében a demokratikus ellenzéki erők legszélesebb összefogásának hívei".

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!