szerző:
hvg.hu

Az MKKP meghívást kapott a "demokratikus ellenzék" által szervezett vasárnapi demonstrációra, a párt alapítójának azonban van egy problémája a rendezvénnyel.

A jelek szerint a Modern Magyarország Mozgalom is jót mulatott a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal (MKKP) folytatott levelezésen, ugyanis maga Bokros pártja tette közzé Facebook-oldalán.

Bokros Lajos terjedelemes üzenetben hívta meg a viccpártot a Kossuth térre, a vasárnapra tervezett, a terrorveszély alkotmányosítása elleni tüntetésre, amelyhez egyébként az Együtt is csatlakozott.

Arra hivatkozott, hogy a tüntetésre várnak minden magát demokratikusnak valló pártot, így a kutyapártot is. Kérte, hogy jelvényeikkel jelenjenek meg a tömegben.

©

A fenti képen (jobb oldalon) látható Kovács Gergely, az MKKP vezetője röviden csak így reagált:

Nem lehetne valami zárt helyen inkább? Iszonyatosan hideg van mostanában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!