szerző:
hvg.hu

A három fiatal fiú péntek este berántott egy lányt egy lépcsőházba, ahol erőszakoskodtak vele, ellopták a mobilját és a karkötőjét. A nyomozók mindhármukat elkapták, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Péntek este 9 óra körül egy férfi tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy az egyik Darabos utcai társasház lépcsőházában találtak egy lányt, akit valószínűleg megtámadtak.

A helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak a lányhoz, akik kórházba vitték.

A nyomozók később megállapították, hogy este fél 9 körül szólította le a lányt három fiatal férfi a Péterfia utcán. Onnan vitték a Darabos utcai lépcsőházba, ahol erőszakoskodtak vele és kifosztották.

Forrónyomos információk alapján kapták el a két 18 éves fiút és 17 éves társukat, Debrecenben illetve Hajdúhadházon. Előállították, kihallgatták őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat – írják a police.hu-n.

©
©
©

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!