szerző:
hvg.hu

Egy sukorói családi házba surrant be a 89 éves tolvaj február közepén, emiatt hoztak ellene jogerős ítéletet a Székesfehérvári Törvényszéken. Mivel előzetesben már leülte a 20 napos börtönbüntetés nagy részét, hamar kiszabadult volna, de egy másik eset miatt előzetes letartóztatást rendeltek el ellene Győrben.

Repülős Gizi büntetőperéről tudósított pénteken a TV2 Tények. A 89 éves híres besurranó asszony dühös lett a Székesfehérvári Törvényszéken várakozó újságírókra és fotósokra, és kiabált velük, hogy ne fotózzák, egyiküknek azt mondta, "anyádat fotózd!", mást meg azzal fenyegetett, hogy letolja a nadrágját.

Egy február közepi sukorói besurranás miatt hoztak ítéletet ellene: jogerősen 20 nap letöltendőre ítélték, de ebből már 16 napot leült előzetesben. A sukorói család éppen ebédelt, amikor Repülős Gizi belopózott hozzájuk, és az értékeik között kutatott. Amikor rajtakapták, azt mondta, albérletet keres.

A bíróságon tagadta, hogy lopni akart volna, csak azt ismerte el, hogy bement a házba. Az ítélettel viszont elégedett volt.

Repülős Gizi a mai ítélet alapján négy nap múlva szabadult volna, de egy másik ügyben a Győri Ítélőtábla előzetes letartóztatást rendelt el ellene, így továbbra is börtönben kell maradnia.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!