szerző:
hvg.hu

Összeverekedtek a tévén a kiskunhalasi menekültközpont őrizetesei.

A rendőrség szerint garázdaság történt a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban. A menekültek a tévénézésen vesztek össze, körülbelül harmincan dulakodni kezdtek szombaton este 19 óra után.
A helyszínen tartózkodó rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök szétválasztották a külföldieket, megnyugtatták és visszakísérték őket az elhelyezési körletükbe. Az összetűzés során anyagi kár nem keletkezett, egy külföldi orvosi ellátására történt intézkedés.
A gyors és szakszerű beavatkozást követően a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban helyreállt a rend.
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást. Az eset körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!