szerző:
hvg.hu

Szerdán leszedték Százhalombattán Kiss László nevét a továbbiakban csak Sportuszoda néven üzemelő uszodáról. Az általunk kérdezett helyiek egyetértenek a döntéssel. Videó.

Szimplán Sportuszoda néven működik tovább az eddig Kiss László nevét viselő százhalombattai uszoda. Az egykori szövetségi kapitány nevét néhány perc alatt távolították el az épület oldaláról.

Kiss László - miután az RTL hétvégi műsorában interjút adott eddig halottnak hitt áldozata - május 10-én egy levélben maga kérte a névváltoztatást és azt is, hogy fosszák meg díszpolgári címétől. Kérését a százhalombattai képviselő-testület elfogadta.

Vezér Mihály polgármester még a testületi ülés előtt tájékoztatta a sajtó munkatársait, hogy Kiss László délelőtt, ügyvédek társaságában találkozott az áldozattal, Takáts Zsuzsannával és bocsánatot kért tőle.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!