szerző:
Fekete Norbert
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Állítása szerint napi tizenhat órát dolgozik a Momentum elnöke, azt mondja, mindezt nulla forintért, sőt saját milliós megtakarítását tolta bele a pártba. Jelenleg egyedül, bár olykor édesanyjával él, aki legjobban azon háborodott fel, hogy a fiát Conchita Wursthoz hasonlították

A Hír Tv Privátszféra (adás: péntek, 21.05) című műsorából az is kiderül, hogy a pártelnök lakásában egy égő lóg a plafonról, a legolcsóbb tejet veszi, élelmiszeren és rezsin kívül semmire nem költ. Magáról azt gondolja, van benne pozitív energia, ellentétben az átlagos magyar politikussal, akiket unalmasnak és modorosnak tart. Az olimpia ügyében témává vált francia barátnője azt szerette volna, ha a pártalapítás helyett külföldre mennek, de ma már nincsenek együtt. Erről mesél ebben a műsorrészletben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!