szerző:
hvg.hu

Közelednek az országgyűlési választások, Harrach Tamás XIII. kerületi fideszes képviselőjelölt pedig felcsapott vloggernek. A tizenkét éve önkormányzati képviselőként dolgozó politikus első videójában máris kemény üzenetet küldött a szocialistáknak az egyik kerületi metrómegálló új nevének ügyében.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

A KDNP-s Harrach Péter fiának I-es számú videója annyira meghökkentő, drámai, lehengerlő, lebilincselő, felkavaró, döbbenetes, őszinte, hiteles, hogy az Echo Tv és a Tv2 fejvadászai egymást taposva versengenének a politikus leszerződtetéséért. Már ha egyáltalán lennének ilyen ambíciói Harrach Tamásnak. De bizonyára nincsenek, hiszen most minden ideje elmegy a kampányolásra.

Videójában elmondja minden kedves nézőjének, miért nem tetszik neki és párttársainak, hogy a 3-as metró Árpád hídi állomását a felújítás után Göncz Árpád néhai köztársasági elnökről neveznék el. A felvétel szinte minden másodperce aranyat ér.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

hvg.hu Itthon

Harrach fiát indítja a kormányoldal az MSZP fellegvárában

A Fidesz–KDNP négy budapesti választókerületben változtathat a legutóbbi indulói névsorán - írta a Magyar Idők. Az elnökség három helyen cserélt választó­kerületi elnököt, ők a kormánypárt indulói lehetnek a 2018-as országgyűlési választáson.