szerző:
hvg.hu

Újabb felújítás borzolja a budapestiek kedélyét. Saly Noémi kultúrtörténész posztolta ki a Facebookon a frissen felújított Várkert Kioszkról. Kiderült, a 140 évig sima oszlopos előtér oszlopait beüvegezte a PADA

"most majd a fogadásokon elfér néggyel több állópult, hurrá".

Üvegkerítés és betonplacc jutott osztályrészül a kerthelyiségnek, ahol, a kormányzat más fejlesztéseivel összhangban, szépen kivágták az összes fát – "a ciszternákhoz vezető lejárat olyan, mint egy utcai vécéé 1980-ban. (...) az egész placc lekövezve, nyáron garantált 60 fok.

Ybl a két megmaradt gesztenyefával szerencsére háttal áll az egésznek."

És akkor lássunk egy képet akorábbi állapotról összehasonlításként azokkal a bitang fákkal:

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!