szerző:
hvg.hu

Öt éve nem engedtek be egyetlen forgatócsoportot sem, most kivételt tettek.

Öt év után először engedett be tévés forgatócsoportot fremonti üzemébe a Tesla. A KPIX 5 tudósítóját és operatőrét egy golfkocsin vitték körbe a hatalmas méretű gyárban, amelynek üzleti szempontból az az érdekessége, hogy szinte minden alkatrészt helyben készítenek, a beszállítók aránya sokkal kisebb, mint a hagyományos autógyárakban.

A cég szóvivője azt magyarázza, hogy még az acéllemezeket is helyben formázzák és kezelik, de az autó elektronikai és számítógépes egységei is ott készülnek, olyan, mintha egy kis informatikai üzem lenne a gyáron belül.

A videón az érdemi rész (a reklám után) 00.40-től kezdődik, 1.05-től a világ legnagyobb robotjai láthatóak, 1.57-től pedig az akkumulátor behelyezését lehet nyomon követni.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!