szerző:
hvg.hu

A tavalyi eredmények és a legfrissebb felmérések alapján a magyarok elsősorban kis- és nagy háztartási gépeket, televíziókat, mobiltelefonokat, PC alkatrészeket és szépségápolási termékeket fognak vásárolni az idei eMAG Black Friday akció alatt, november 25-én.

A magyar vásárlók többsége kis háztartási gépekből (porszívók, turmixgépek, konyhai robotgépek) valamint a nagy háztartási gépekből (sütő, hűtő, mosogatógép, mosógép) fog választani november 25-én – derül ki a Millward Brown legfrissebb, eMAG Black Friday akcióval kapcsolatos hazai kutatása szerint .
 
A tanulmány szerint a háztartási gépek iránti kereslet nőtt a tavalyi évhez képest. A kutatásban résztvevők 17,2 százaléka tervez kis háztartási gépet vásárolni és jelentősen emelkedett azok aránya, akik nagy háztartási gépek beszerzését tervezik – írja az mmonline. Erre jó példa, hogy az előző évhez viszonyítva 130 százalékkal több hűtőgép megrendelésével lehet számolni. Az olyan klasszikus elektronikai árucikkek, mint a mobiltelefonok, laptopok, valamint a PC-alkatrészek és -kiegészítők esetében idén 46, 38 és 35 százalékponttal nagyobb érdeklődésre számít az eMAG. Ugyanakkor a szépségápolási termékek, főként a parfümök iránti kereslet terén 154 százalékos növekedés is elképzelhető. Várhatóan a ruházati, a baba-mama termékek és a játékok is népszerűek lesznek.
 
A kutatásból kiderült, hogy a vásárlók fejenként átlagosan 75 ezer forintot terveznek elkölteni a Black Friday alatt, ami 21 százalékkal múlja felül a tavalyi 62 ezer forintos tervezett átlag költést.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!