szerző:
hvg.hu

Feleződik a netes becsekkolásra megadott idő.

Négy nap helyett csupán 48 óra áll majd a Ryanair utasainak rendelkezésére, hogy elvégezzék az internetes becsekkolást. A változás idén június 13-tól lép életbe, függetlenül attól, milyen irányba repül valaki – írja a The Guardian. A módosult szabályzat a meglévő és az új foglalásokra is érvényes.

Az utazás előtti internetes bejelentkezés határidejét folyamatosan csökkentette az évek során az ír fapados légitársaság: 2016-ban még egy hetet adtak az utasoknak, aztán négy napra szűkítették a lehetőséget, rövidesen pedig csak 48 óra lesz rá.

A lap megjegyzi, a társaság korábban 30 napról 60 napra emelte az utazás előtti online becsekkolás lehetőségét azok számára, akik fizetnek az ülőhelyválasztásért.

A The Guardian azt írja, bár a becsekkolás mobilról is elvégezhető, sok utas nincs tisztában ennek menetével.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!