szerző:
hvg.hu

Ritka, de ilyen is megtörténhet: megszűnik egy NB II.-es futballklub.

Lejártak a hiánypótló határidők, nem maradt esély arra, hogy megmentsék a soproni futballklubot működtető céget – írta meg a Sopronitema.hu. A Sopron utolsó helyen végzett a másodosztályban, még az utolsó előtti helyezettől is 21 ponttal lemaradva, de ez nem is csoda, a szezon közben gyakorlatilag elfogyott a pénz a klubnál.

Ahhoz, hogy tudjanak indulni az NB III.-ban, a Soproni Vasút Futball Kft.-nek adósságmentes igazolást kellett volna bemutatnia, de ezt nem kapta meg, sőt, pénz sincs a harmadosztályú szereplésre.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!