szerző:
hvg.hu

Megbukott a sztrájk, alig voltak hajlandóak tiltakozni a Fiat dolgozói, amiért a Juventus a cég pénzéből vette meg Cristiano Ronaldót.

Teljes bukás lett a Cristiano Ronaldo leigazolása miatt szervezett sztrájk a Fiat-gyárban. A szakszervezetek azért hirdettek munkabeszüntetést, mert a Juventus a Fiat pénzéből szerződteti a focistát. (A Juventus 66 százalékos tulajdonosa, az Agnelli család a Fiat 30 százalékát birtokolja.)

A sztrájkhoz végül csak öt ember csatlakozott. A gyárban, ahol meghirdették a munkabeszüntetést, összesen 1700 ember dolgozik.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!