Az Éden Hotel 2 főnyereményét Edina és Máté együtt vitte el

2012. május 24., csütörtök, 22:34 • Utolsó frissítés: 2012. május 25., péntek, 08:07
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az Éden Hotel második szériájának győztes párosa Edina és Máté lett. A hűségpróbán semelyikük sem dobta el az aranygömböt, így kettesben vitték el a 25 millió forintot.

A döntőbe két páros, Anikó és Roland, illetve Edina és Máté került. A kiesett három játékos (Noémi, Alexa és Omár) és az előző széria három versenyzőjének (Alíz, Kristóf és Ádám) szimpátiaszavazása alapján azonban az utóbbiak kerültek a hűségpróba elé, amit ezúttal egymásnak háttal kellett kiállni. Két és fél millió forintonként emelte a tétet a műsorvezető, az egyre növekvő összegeknél azonban sem Edina, sem Máté nem gondolta meg magát, így felezhetik a 25 milliós főnyereményt.

Az Éden Hotel első részében Kristóf eldobta az úgynevezett hűséggömböt, ezért Alíz üres kézzel ment haza. Érdekes csavar, hogy a szimpátiszavazáson Alízé lett az utolsó szó, aki nem Roland mellé állt, mint Kristóf és Ádám, ezzel döntötte el Mátéék javára a játékot.


Az Éden Hotel 2 főnyereményét Edina és Máté együtt vitte el
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X