szerző:
hvg.hu

Az Éden Hotel második szériájának győztes párosa Edina és Máté lett. A hűségpróbán semelyikük sem dobta el az aranygömböt, így kettesben vitték el a 25 millió forintot.

A döntőbe két páros, Anikó és Roland, illetve Edina és Máté került. A kiesett három játékos (Noémi, Alexa és Omár) és az előző széria három versenyzőjének (Alíz, Kristóf és Ádám) szimpátiaszavazása alapján azonban az utóbbiak kerültek a hűségpróba elé, amit ezúttal egymásnak háttal kellett kiállni. Két és fél millió forintonként emelte a tétet a műsorvezető, az egyre növekvő összegeknél azonban sem Edina, sem Máté nem gondolta meg magát, így felezhetik a 25 milliós főnyereményt.

Az Éden Hotel első részében Kristóf eldobta az úgynevezett hűséggömböt, ezért Alíz üres kézzel ment haza. Érdekes csavar, hogy a szimpátiszavazáson Alízé lett az utolsó szó, aki nem Roland mellé állt, mint Kristóf és Ádám, ezzel döntötte el Mátéék javára a játékot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Shake

Kirúgták Petit az Éden Hotelből

Ahogy várható volt, kizárták az Éden Hotelből Petit. A 19 éves budapesti fiú botrányosan viselkedett Noémival, akitől a reggelinél virággal bocsánatot kért, de akkor már valószínűleg késő volt. Levelet kapott, amelyben arról értesítették, hogy azonnal el kell hagynia a hotelt, mehet haza.