szerző:
hvg.hu

Az Éden Hotel második szériájának győztes párosa Edina és Máté lett. A hűségpróbán semelyikük sem dobta el az aranygömböt, így kettesben vitték el a 25 millió forintot.

A döntőbe két páros, Anikó és Roland, illetve Edina és Máté került. A kiesett három játékos (Noémi, Alexa és Omár) és az előző széria három versenyzőjének (Alíz, Kristóf és Ádám) szimpátiaszavazása alapján azonban az utóbbiak kerültek a hűségpróba elé, amit ezúttal egymásnak háttal kellett kiállni. Két és fél millió forintonként emelte a tétet a műsorvezető, az egyre növekvő összegeknél azonban sem Edina, sem Máté nem gondolta meg magát, így felezhetik a 25 milliós főnyereményt.

Az Éden Hotel első részében Kristóf eldobta az úgynevezett hűséggömböt, ezért Alíz üres kézzel ment haza. Érdekes csavar, hogy a szimpátiszavazáson Alízé lett az utolsó szó, aki nem Roland mellé állt, mint Kristóf és Ádám, ezzel döntötte el Mátéék javára a játékot.

hvg.hu Shake

Kirúgták Petit az Éden Hotelből

Ahogy várható volt, kizárták az Éden Hotelből Petit. A 19 éves budapesti fiú botrányosan viselkedett Noémival, akitől a reggelinél virággal bocsánatot kért, de akkor már valószínűleg késő volt. Levelet kapott, amelyben arról értesítették, hogy azonnal el kell hagynia a hotelt, mehet haza.