szerző:
hvg.hu

A Blikk információ szerint Novodomszky Éva váltja a múlt év végén kirúgott Jakupcsek Gabriellát a Ridikül című műsorban . A műsor új részeinek forgatása szerdán kezdődne.

A Blikk információi szerint Novodomszky Éva váltja Jakupcsek Gabriellát a Ridikül című műsorban. A Blikk szerint a Család-barát műsorvezetőjének nem volt más választása és az MTVA alkalmazottjaként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli. A  lap úgy tudja, annak ellenére, hogy Novodomszky nem lelkesedett a műsor átvételéért, végül aláírta az új szerződését.

Kedden még azt mondta Jakupcsek, hogy “nem tudok semmit, ezért nincs mit nyilatkoznom", mikor a Blikk arról kérdezte, hogy tud-e bármit arról, hogy újraindulnak a Ridikül felvételei. Egy meg nem nevezett MTVA-s forrás a lapnak azt mondta, hétfőtől elkezdték adásba adni a hetekkel korábban már felvett részeket, és újra kell induljon a forgatás is, mert nem lesz mit levetíteni. Szerinte újra le kell szervezni az összes vendéget, ez egy kis időbe telik, de úgy tudja, szinte azonnal elkezdődhetnek a felvételek.

Jakupcsek Gabriellát a múlt év végén bocsátották el, épp egy készülő adás előtt közölték vele, hogy megszüntetik a belsős státuszát – idézte fel a lap. Később kiderült, hogy külsős munkatársként foglalkoztatnák továbbra is, és a jövőben is vele képzelik el a Ridikült, de így hogy Novodomszkyt igazolták a helyére, valószínűleg nem ő vezeti tovább a műsort.