szerző:
hvg.hu

Kirúgása óta most jelent meg először a nyilvánosság előtt Jakupcsek Gabriella, aki most hakniból él – jelentette a Bors.

Egy új vakcinát bemutató rendezvény moderátoraként jelent meg újra a nyilvánosság előtt Jakupcsek Gabriella, aki nem szerepelt azóta, hogy decemberben kirúgták a köztévétől – írta a Bors.

"Kipihentem magam, kisimult vagyok" – mondta a lap szerint a műsorvezető. "Újra dolgozom, itt vagyok, jól vagyok, teszem a dolgom."

A Bors kiemelte, hogy a rendezvényről tudósított a köztévé is, a logós mikrofont letették Jakupcsek Gabriella elé, aki viszont a beszámoló megfogalmazása szerint profin tette a dolgát, "egy arcizma sem rándult".

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!