szerző:
hvg.hu

A 2015 legjobb lemezét produkáló Kendrick Lamar "untitled unmastered" cím alatt nyolc új dalt jelentetett meg, köztük olyanokat is, amelyeket korábban csak élő tévéfellépésein adott elő.

Az untitled unmastered-re először a Spotifyon figyeltek fel a szemfülesek, aztán gyorsan kiderült, hogy tényleg egy új Kendrick Lamar-lemezről (a 2015-ös To Pimp a Butterfly című albumát az év legjobbjának választottuk) van szó, amely egyszerre került fel az iTunes, az Appe Music, a Google Play, a Tidal felületére is.

Az untitled unmastered valójában eddig ki nem adott szerzemények gyűjteménye, erre utal, hogy cím helyett csak dátumok különböztetik meg egymástól a számokat. Akad 2014-ből és 2016-ból származó szám is az albumon, például az a kettő, amit Lamar a Colbert Reportban és Jimmy Fallon showjában adott elő.

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!