szerző:
hvg.hu

A zenekar egy közös fotón árulta el, hogy a lemez keverése befejeződött. Azt azonban nem tudni, valóban április 25-én hallhatjuk-e majd az első részletet az új albumról.

A Lurssen Mastering osztotta meg azt a fotót, amelyen a Queens Of The Stone Age (QOTSA) láthatóak, az egyértelmű szöveggel: "valami új készül", majd ugyanazon fotó alatt Instagramon a komment, hogy "egy album keverése befejeződött".

A zenekar azonban egyelőre továbbra sem adott meg pontos megjelenési dátumot a ...Like Clocwork folytatásáról, így továbbra is több elmélet verseng arról, hogy mit is jelent az a kép, amely korábban jelent meg a QOTSA online felületein, a felirattal: "25-én jön".

Valószínűleg azonban már nem kell sokat várni az új albumra, hiszen júniusban indul észak-amerikai turnéra a csapat, ahol várhatón már az új dalokat fogják játszani (európai dátumokról egyelőre nincs hír). Josh Homme-ék korábbi nyilatkozatai szerint most nem lesz akkor közreműködői csapat ezen a lemezen, mint az előző alkalommal, amikor Elton John vagy Alex Turner is beszállt a közös munkába.

"A ...Like Clockwork sokat jelent nekünk, személyesen is. Óriási munka volt a számunkra, a legnehezebb dolog, amit valaha készítettünk. Még egyszer viszont nem akarjuk ezt. Azt hiszem most mindent kicsit egyszerűbben közelítünk meg" – nyilatkozta Troy Van Leeuwen, a zenekar gitárosa korábban az új munkamódszerről.