szerző:
hvg.hu

A szerző, Csepella Olivér Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy hamarosan megjelenik a jó ideje várt alkotás.

A Nyugat+Zombik közösségi finanszírozásban készült, Csepella 2014 óta gyűjtötte a pénzt a képregény elkészítésére, a projekt pedig igen sikeresnek bizonyult, közel 28,000 dollár gyűlt össze.

A rajzoló, akivel 2014-ben a hvg.hu interjút készített, 2015 karácsonyára ígérte Nyugat+Zombikat, de az első rész is csak 2016 elejére készült el, később megjelent egy részlet az Apokrif magazinban is.

Csepella időközben többször is kommunikált a képregényről Facebook-oldalán (többek közt itt és itt), most pedig egy nagy KÉSZ! felirattal és egy mellékelt tömör közleménnyel adott hírt arról, hogy projekt célba ért.

KÉSZ VAN EZ A HÜLYE KÉPREGÉNY! Már a nyomdában vár, holnap ott leszek egész nap. Aztán szépen megírok minden részletet és válaszolok minden kérdésre. Nem rögtön utána, mert rögtön utána lefürdök és alszom 12 órát. Na de rögtön utána!

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!