Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Hiába óriási a tábora a zenekarnak itthon, továbbra is várni kell egy magyarországi Pearl Jam-koncertre.

Legutóbb akkor derült ki, mennyire elkötelezett rajongói vannak a Pearl Jamnek Magyarországon, amikor november közepén az Urániában vetítették le a zenekar koncertdoksiját, a Let's Play Two-t. A Grungery által szervezett eseményről videó is készült, abból világosan kiderül, mit is jelentene embereknek egy hazai koncert, hiszen Eddie Vedderék legutóbb 1996-ban koncerteztek itt.

Úgy fest, egyelőre még várni kell az újabb koncertre, hiszen a jelek szerint a Pearl Jam 2018-as európai turnéja is kihagyja Magyarországot, a közelben Prágában és Krakkóban lehet majd elcsípni a zenekart. Igaz, a koncertnaptár még bővülhet, sokak szerint a VOLT Fesztivál például tökéletesen beillene a naptárba.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!