szerző:
hvg.hu

A TV2 hírműsorában mókás hiba csúszott az egyik pénteki tudósításba. Akár a "Hol szeret a cápa" és a "Mária Tarzan" néven ismert tévés ökörségek méltó utóda is lehet ez a kis elszólás.

Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook-posztban azt írta, hogy "sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban ne a fideszes V. Németh Zsolt győzzön, akkor a jobbikos Bana Tiborra kell szavazni”. Erről számolt be a Tények Extra is, de a tudósításhoz írt narráció szövegének felolvasásakor becsúszott egy apró értelmezési hiba, ami felett a jelek szerint többen is átsiklottak, mivel adásba kerülhetett.

Azt ugyanis, hogy V. Németh Zsolt, úgy sikerült úgy felolvasni, hogy ötödik Németh Zsolt  írta a Comment.blog.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!