szerző:
hvg.hu

Travolta 50 Centtel bulizott Cannes-ban.

John Travolta új filmje, a Gotti premierjét követő buliban lépett fel a rapper, 50 Cent Just a Lil Bit című számával. Travolta pedig ismét bizonyított, hogy az évekkel a rutin mit sem kopott, ugyanolyan jól mozog, mint a Szombat esti láz vagy a Ponyvaregény felejthetetlen jeleneteiben. A Vulture-nek hála meg is nézheti, hogyan ropta:

A Gottiban Travolta azt a John Gotti nevű gengsztert alakítja, aki a a New York-i Gambino-családhoz csatlakozva a nyolcvanas években véres eseményeket követően átvette a hatalmat. A filmet Kevin Connolly rendezte, és forgalmazási problémák miatt sokáig kétséges volt, hogy végül bemutatják-e egyáltalán. Kis érdekesség: Travolta filmbeli hitvesét a saját felesége, Kelly Preston fogja játszani, lányuk pedig az egyik filmbeli lányukat.

A film június 14-én nyit a magyar mozikban.

Az idei Cannes-i Filmfesztiválon történtekről itt olvashat bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!