szerző:
hvg.hu

Travolta 50 Centtel bulizott Cannes-ban.

John Travolta új filmje, a Gotti premierjét követő buliban lépett fel a rapper, 50 Cent Just a Lil Bit című számával. Travolta pedig ismét bizonyított, hogy az évekkel a rutin mit sem kopott, ugyanolyan jól mozog, mint a Szombat esti láz vagy a Ponyvaregény felejthetetlen jeleneteiben. A Vulture-nek hála meg is nézheti, hogyan ropta:

A Gottiban Travolta azt a John Gotti nevű gengsztert alakítja, aki a a New York-i Gambino-családhoz csatlakozva a nyolcvanas években véres eseményeket követően átvette a hatalmat. A filmet Kevin Connolly rendezte, és forgalmazási problémák miatt sokáig kétséges volt, hogy végül bemutatják-e egyáltalán. Kis érdekesség: Travolta filmbeli hitvesét a saját felesége, Kelly Preston fogja játszani, lányuk pedig az egyik filmbeli lányukat.

A film június 14-én nyit a magyar mozikban.

Az idei Cannes-i Filmfesztiválon történtekről itt olvashat bővebben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!