szerző:
hvg.hu

Igazi sztárparádé kíséri a repülő kiselefántot.

Ahogy arról írtunk is, Tim Burton rendezi a Disney egyik legbájosabb klasszikusának élőszereplős feldolgozását. Az óriási fülű kiselefánt cirkuszos kalandjait olyan sztárok kísérik majd, mint Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton vagy a rajongóját nemrég megviccelő Danny DeVito. A bemutatóból egyelőre az látszik, hogy vizuálisan nagyon szépen oda lesz téve a film. A kicsit talán édeskés, álomszerű, de a Burtonre jellemzően igényes jelenetek azt sugallják, hogy nagyon meglepődni nem fogunk, de pont úgy meghatódhatunk majd, mint a rajzfilmen újra meg újra.

Dumbót 2019 március 29-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!