szerző:
nyüzsi

Két hete, amikor a vizes vb balatonfüredi helyszínén jártunk, kisebb őskáosz fogadott minket – úgy tűnt, hogy ha a világbajnokságra nem is, de a 2024-es olimpiára talán elkészülhet az ottani mélygarázs. A balatoni helyszín viszontagságai azonban korántsem értek véget azzal, hogy a szóban forgó objektum végül csodával határos módon elkészült az első versenynapra.

Kollégánk beszámolója szerint a helyszínen kihelyezett tájékoztatók rendesen próbára teszik a versenyekre érkező magyarul nem tudó nézőket, szurkolókat: nem sikerült helyesen leírni angolul, hogy bizonyos napokra elfogytak a jegyek, illetve hogy milyen fizetési lehetőségek vannak. (Bár a budapesti helyszínt nézve a jelenség nem egyedi.)

©

Arról nem is beszélve, hogy minden információ (hol lehet jegyet venni, illetve hol van a bejárat, stb.) nyomtatott, összegyűrött A4-es lapokkal van kitapétázva. Úgy látszik, a bő 100 milliárdos büdzséből nem futotta rendes tájékoztatótáblákra. Vagy a szervezők nem gondoltak rá, hogy ilyesmire is szükség lehet. Végül is mindegy, egyszerűen igénytelen.

©

A konténer még hagyján, de ahogy az alábbi képen is látszik, a FINA feliratú elkerítő hálók, amelyek a versenyhelyszínt/tribünöket választják el a forgalmas sétánytól, is elég siralmas képet festenek.

©

Ugyanilyen ciki hiányosság, hogy a kiírások tanúsága szerint nem lehet bankkártyával fizetni Magyarország történelmének legnagyobb sporteseményén.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!