szerző:
hvg.hu

A kormány tervei szerint tovább halad a csepeli atlétikai stadion beruházása, ahol a 2024-es budapesti olimpia nyitó- és záróünnepsége lett volna.

Az olimpiarendezésről letett a kormány, de az RTL Klub mégis arról számol be, hogy lezárult a tervpályázat a csepeli stadion ügyében. A látványtervek szerint az alap befogadóképesség 15 ezer fő lenne, de 55 ezresre is bővíthető, ha a szükség úgy hozza. A tervek szerint 2022-re készülhet el az aréna.

A csepeli aréna esetében ugyanaz a cég nyert, amelyik a Duna Úszóarénát is tervezte. Azt viszont nem árulta el a kormány, hogy mennyiből épülhet az új stadion. Az MSZP szerint a kormány csak azért épít, hogy le tudja nyúlni a közpénzt. A Fidesz szerint jó dolog, hogy az ország képes ilyen sportlétesítményeket építeni.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!