szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Most idegenellenes lett Pintér Attila, vagy szimplán csak...Pintér Attila?

A Puskás Akadémia úgy kapott ki Pakson, ahogy kell, a helyiek 3-1-re győztek, és másodpercig sem volt kérdéses, ki lesz a győztes. Az igazán izgalmas jelenetek nem is a meccsen voltak, hanem utána, amikor a miniszterelnök felcsúti háza melletti stadion lakóinak edzője ismét bemutatta legszebb jelenetei egyikét.

Pintér Attila ugyanis nekiállt szidalmazni saját csapata KÜLFÖLDI játékosait. Mint az m4sport.hu írta, a magyar szövetségi kapitányok egyik legnagyobb bukását bemutató Pintér így nyilatkozott:

„Az első 10 percben voltak lehetőségeink, de úgy gondolom, hmmm… a másik csapatról nem szeretnék beszélni. Itt nem lehetett futballról beszélni. Összevissza rugdalták a labdát, ez nem profi labdarúgás. Itt el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért és mit nem”.

Szóval, a külföldi úriemberek...hát ki más? Egyébként apróság: a Felcsút kezdőcsapatában mindössze két nem külföldi játékos volt. Jah, és a csapatot bizonyos Pintér Attila rakta össze.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!