szerző:
hvg.hu

Az úszóbajnok édesapja szerint Shane Tusup nem egészen a tényeket írta le múlt heti nyilatkozatában, Hosszú Katinka azután lett ugyanis jóban Dudás Dániellel, hogy szakítottak a férjével.

Hosszú Katinka édesapja szerint gyerekes butaság Shane Tusup részéről, hogy kiteregette a magánéleti szennyest – írja a Blikk.hu a Lokál alapján. Hosszú Katinka múlt héten jelentette be, hogy férjével, Shane Tusuppal nem sikerült a magánéleti problémáikat rendezniük, így a továbbiakban nem az amerikai edző vezetésével készül a versenyekre. Ezután Tusup tett közzé angol nyelvű nyilatkozatot, egyebek mellett a Facebookon, és azt írta: Katinka megcsalta őt edzőpartnerével, Dudás Dániellel, és felesége szerinte valójában az elmúlt tíz évük alatt nem is szerette őt.

Hosszú István a Lokál szerint azt nyilatkozta a lapnak, hogy úgy látja, Shane Tusup nem egészen a tényeket írta le, mert az, hogy Katinka jóban lett Dudás Dániellel, csak a következménye annak, hogy a házaspár szakított. Szerinte Dudás Dániel igazán férfiként viselkedett, és nőként tekintett Katinkára, ami Shane-ről nem mondható el. Ugyanakkor Shane-től nem lehetett sokkal jobbra számítani, nem hazudtolta meg önmagát – tette hozzá.

„Azt viszont nem szeretném eltagadni, hogy rengeteget segített Katinkának, nagyon motiválta is. Tudom, hogy Katka nagyon sokat vívódott, szerette volna megmenteni a kapcsolatát. Azt gondolom, ha valami nem megy, akkor egyszerűen nem megy” – fogalmazott a Lokál szerint. Hosszú István elmondta azt is: támogatja lányát, hogy túljusson a nehéz időszakon.

Később az Index - amely szintén leszemlézte Hosszú István állítólagos nyilatkozatát a Lokálnak - egy helyreigazítást tett közzé a Facebook-oldalán, ahol azt írták, Hosszú István közleményben tagadta, hogy egyáltalán nyilatkozott volna a Lokálnak bármit is. Mi egyelőre nem kaptunk ilyen közleményt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!