Már árulják a neten az orosz meteor darabkáit

2013. február 18., hétfő, 12:42
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az ezernél is több ember és épület sérülését okozó meteor darabkáit 3-4 ezer forint körüli áron hirdetik a helyi lakosok.

Néhány órával a meteorit pénteki becsapódása után már megjelentek az első apróhirdetések az Avito.ru című, legnagyobb oroszországi apróhirdetési oldalon, melyben az objektum kisebb-nagyobb darabkáit árulják - írja az International Business Times.

A lap beszámolója szerint a karóra nagyságú darabokat 500 rubelért (nagyjából 3600 forint) árulta egy állítólagos helyi lakos, míg más 300 ezer rubelt (2,1 millió forint) is elkért a ritkaságért. A hirdetések közül mi már egyiket sem találtuk meg, melyben szerepet játszhat, hogy a Ria Novoszty orosz hírügynökség szerint a rendőrség fokozottan figyeli a meteorból hasznot húzni kívánók hirdetéseit.

Eközben mémként is feltűnt a neten a meteor: az egyik verzió szerint Putyin keze van a dologban, egy másik változat szerint pedig az Angry Birds egyik madarának szárnyai.


Már árulják a neten az orosz meteor darabkáit
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Nem kell letölteni: ez a funkció eleve benne lesz az iOS 8-ba

Az, hogy az Apple együttműködik egy közkedvelt app mögött álló céggel, előrevetíti, hogy egy remek funkció kerül mobil operációs rendszere...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X