szerző:
hvg.hu

Az új Galaxy S IV megjelentetése mellett a jelenlegi házi csúcsot jelentő Galaxy S III modellel kapcsolatban is készül valamire a gyártó.

A most kapható modellben lévőnél 14 százalékkal erősebb, 2400 mAh-es akkumulátor, vezeték nélküli töltési lehetőség és "jobb kijelző" kerül majd a Samsung Galaxy S III felfrissített változatába - állítja az orosz techblogger Eldar Murtazin, aki rendszeresen szállít igaznak bizonyuló értesüléseket.

A lépés már csak azért sem lenne túl meglepő a Samsungtól, mert az első Galaxy S modellnek is kiadták Plus és Advance verzióját, illetve a Galaxy S II-ből is létezik Plus frissítés. A trend alapján a szóban forgó készülék valószínűleg a Galaxy S III Plus nevet kapja majd. A mobil megjelenéséről és áráról nincs információ.

A Galaxy S III kifejezetten sikeres készülék, a Plus verziója mellett pedig utódja, a Samsung Galaxy S IV is érkeőben van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!