szerző:
hvg.hu

Már Magyarországról is elérhető a népszerű zenei szolgáltatás felülete. Egy hónap vagy fél év ingyen van.

Öt évet kellett várniuk a magyar felhasználóknak arra, hogy mindenféle technikai trükközések nélkül beregisztrálhassanak a Spotify-ba. A 20 millió dalt tartalmazó, folyamatosan bővülő szolgáltatás kezdőoldalán mától már nem az elutasító üzenet várja az itthonról próbálkozókat, hanem a feliratkozást indító gomb.

A webes verzió mellett a mobilos kliensek is elérhetők már Magyarországról, mind az App Store-ban, mind a Google playben. A zenehallgató szolgáltatás teljes funkcionalitása egy-hat hónapig ingyenesen kipróbálható, utána korlátozásokkal bár, de ingyenesen is használható tovább.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!