szerző:
hvg.hu

Már Magyarországról is elérhető a népszerű zenei szolgáltatás felülete. Egy hónap vagy fél év ingyen van.

Öt évet kellett várniuk a magyar felhasználóknak arra, hogy mindenféle technikai trükközések nélkül beregisztrálhassanak a Spotify-ba. A 20 millió dalt tartalmazó, folyamatosan bővülő szolgáltatás kezdőoldalán mától már nem az elutasító üzenet várja az itthonról próbálkozókat, hanem a feliratkozást indító gomb.

A webes verzió mellett a mobilos kliensek is elérhetők már Magyarországról, mind az App Store-ban, mind a Google playben. A zenehallgató szolgáltatás teljes funkcionalitása egy-hat hónapig ingyenesen kipróbálható, utána korlátozásokkal bár, de ingyenesen is használható tovább.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!