szerző:
hvg.hu

Névváltoztatásról árulkodnak a HTC új csúcstelefonjával kapcsolatos legutóbbi kiszivárogtatások.

Márciusra vagy áprilisra valószínűsítették a jóslatok a HTC új csúcstelefonjának, a HTC One M10-nek a bemutatását. S minthogy ez most már bármikor megtörténhet, érthető, ha szaporodnak a készülékkel kapcsolatos kiszivárogtatások.

A legérdekesebb talán az, hogy a készülék neve nem HTC One M10, hanem egyszerűen HTC 10 lesz, ami jó ötletnek tűnik, lévén a One M sorozatnak nem volt túl nagy sikere, így az új név akár egy új korszak kezdete is lehet.

©

Ami a specifikációkat illeti (nagyvonalakban): 5,15”-es AMOLED QHD kijelző (576 ppi), Snapdragon 820-as processzor és Adreno 530 GPU, 4 GB RAM, 32 GB bővíthető tárhely, 12 MP-es hátoldali kamera, és C típusú USB port.

Képek is kiszivárogtak róla Evan Blass jóvoltából, ezekből kiderül, hogy a telefon ezüst vagy fekete színben érkezik, lesz rajta fizikai Home gomb, és alul lesznek a hangszórók.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!