szerző:
hvg.hu

Kiküldte márciusi sajtóeseménye hivatalos meghívóit az Apple. Várhatóan több új készüléket is bemutatnak majd.

Március 21-ére, hétfőre szól az a meghívó, amit az Apple küldött ki a sajtónak. Az esemény színhelye a vállalat cupertinói kapusza lesz, várhatóan itt mutatják be a kisebb, olcsóbb iPhone-t, ami a várakozások szerint az iPhone SE (korábbi értesülések szerint az iPhone 5SE) nevet kapja majd, és a technikai paraméterei mellett már az ára is kiszivárgott.

©

A nyilvánosságra került információk szerint minden esély megvan rá, hogy új iPadet is bejelent másfél hét múlva az Apple. Vannak, akik az iPad Air 3-ra számítanak, de egy február végi értesülés arról szól, hogy közepes új iPad helyett kisebb jöhet a nagyobb iPadből.

Új Apple Watch okosórával kapcsolatban eddig semmi nem szivárgott ki, előfordulhat, hogy az Apple egy év után még nem adja ki órája második generációját.

Ha értesülni szeretne az új iPhone bemutatásáról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!