szerző:
hvg.hu

Egy fontos fejleményt közölt a Nokia a 3310-esről: elindultak a szállítmányok, már csak napok vannak hátra ahhoz, hogy az első tulajdonosok kezükben foghassák a minden túlzás nélkül legendás mobil idei kiadását.

A Nokia Mobile közösségi csatornáin megjelent a “Now shipping” üzenet, azaz “most a hajózás”, ahogy a Google Translate fordítaná. Valójában persze nem hajózásról van szó, hanem arról, hogy útjukra indultak az első szállítmányok az új Nokia 3310-esből.

A készülékek megérkezése a legfontosabb piacokra már csak napok kérdése lehet, jó eséllyel a jövő héttől már ott lesz a boltok polcain az ikonikus készülék felfrissített változata. A Media Mark spanyol webshopjában például május 15-ére ígérik a mobilt a vásárlóknak.

Hogy Magyarországon mikortól lehet kapni az új Nokia 3310-est, arról egyelőre nincs hivatalos közlése. De erősen körvonalazódik egy dátum: péntek délben kaptunk egy sajtómeghívót május 19-ére, a témák között pedig megjelölték az “újragondolt Nokia 3310 készüléket” is. A hazai megjelenés tehát jó eséllyel a május 19. körüli napokon esedékes.

A Nokia 3310 egy élő legenda, melyet sok dolog miatt imádtunk, például azért, mert a mobiltelefonok Chuck Norrisa. Amikor kiszivárgott, hogy a Nokia mostani nagy visszatérésével a 3310-est is visszahozzák, rengeteg emberben merült fel: nincs rá szüksége, de azért venni fog belőle egyet. A februári bemutatásakor megfogdostuk a telefont, itt olvashat benyomásainkról.

Ha értesülni szeretne róla, amikor itthon is megjelenik az új Nokia 3310-es, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!