szerző:
hvg.hu

Ez a hétfő nem szerencsés nap, sokan nem tudtak telefonálni. Úgy tűnt, hogy elesett a Vodafone hálózata is, aztán összezavarodott a vállalat kommunikációja, jelenleg már nehéz megfejteni, hogy mi is történt valójában.

A hívásindításban és fogadásban jelenleg több helyen tapasztalhatóak nehézségek, elnézést kérünk a kellemeltenségért, munkatársaink már dolgoznak a javításon – közölte hétfőn délben Facebook-oldalán a Vodafone. A problémát több olvasónk is megerősítette, és mi is tapasztaljuk.

Érdekesség, hogy a Vodafone sajtóosztálya határozottan állítja, hogy nálunk nincsen semmilyen fennakadás, csak a Telekomnál, miközben a Facebookon az ügyfelek ezzel ellentétes válaszokat kapnak. Időközben a facebookos kommunikációjukat megváltoztatták. Az viszont továbbra sem teszi egyértelművé a helyzetet, hogy több olyan Voda-előfizetőtől is kaptunk jelzést, aki operátortól függetlenül fennakadásokat tapasztalt.

Egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a probléma összefüggésben lenne a számítógépeket napok óta százezrével megbénító óriási kibertámadással.

Követjük a fejleményeket. Ha tudni szeretne a legfrissebb infókról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!