szerző:
hvg.hu

A Sony bejelentése szerint a God of War három nappal a megjelenése után átlépte a 3,1 millió eladott példányszámot.

Ezzel az eredménnyel a Sony által fejlesztett játékok között Kratos és fia, Atreus legújabb kalandja lett a PlayStation 4-re kiadott játékok közül a leggyorsabban fogyó.

A játékot – amely nyolc év szünet után tért vissza – a Sony Interacrive Entertainment Worldwide Studios (tulajdonában álló Santa Monica Studios fejlesztette. A kritikusok és a játékosok egyöntetű véleménye szerint a legújabb rész rendhagyó módon értelmezi újra az ikonikus sorozatot. A magyar felirattal is elérhető God of Warról szóló kritikánkat itt olvashatja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!