szerző:
hvg.hu

A 44 éves magyar férfi egy csapással végzett áldozatával, akinek annyi volt a bűne, hogy a tettes autójára ütött.

Baseballütővel végzett egy 20 éves férfivel a 44 éves Almási Zoltán Kildare-ben, mondta ki a bíróság hosszadalmas procedúra után, adta hírül az ír Independent. Az áldozat rácsapott Almási autójára, ezután támadta meg a szerbiai születésű, de 2007 óta magyar állampolgár.

A 2014-es eset idején Almási csomagkihordóként dolgozott. Az áldozat barátaival sétált épp arra, amerre Almási autója állt, erre csapott rá a férfi, ami után Almási tajtékozva, a kezében a baseballütővel kiviharzott a lakásából. Egy csapást mért áldozata fejére, aki a gyors orvosi segítségnyújtás dacára röviddel később meghalt a kórházban, áll egy másik ír oldalon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!