szerző:
hvg.hu

Tulajdonképpen nem létezik olyan terep, ahol ezek a szívós járgányok elakadnának.

Az Ural szó hallatán egyrészt egy 2500 kilométer hosszú eurázsiai hegylánc, másrészt egy kiváló terepjáró képességű teherautó juthat eszünkbe. Az alábbi videó főszereplői is Ural teherautók, melyek ezúttal méretes tartályt cipelnek magukkal.

A feladatuk pedig nem egyszerű, hiszen először át kell kelniük egy komoly sodrású folyón, utána pedig át kell evickélniük a tengelyig érő sáron.

Ha nem is ilyen, de ugyancsak kiváló terepjáró képességgel rendelkezik az immár több mint négy évtizede gyártott Lada Niva, illetve Lada 4x4, melyet nemrégiben mi is alaposan leteszteltünk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!