szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A MÁV tett bejelentést a rendőrségen a sajátos okból elsötétült felsőmocsoládi fénysorompóról.

A MÁV képviselője tett bejelentést az Igali Rendőrőrsre április 29-én a reggeli órákban, miszerint a felsőmocsoládi vasútállomáson elhelyezett áramdobozt ismeretlen tettes megrongálta, a biztosíték vezetékére egy elosztót szerelt, és ennek következtében a vasúti átjáró fényjelző berendezése nem működik.

Az rendőrök egy órán belül igazolgattak egy helyi lakost, aki a meghallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, ezért az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol lopás és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A 42 éves férfi vallomásában elmondta, hogy az elosztót azért szerelte az áramforrásra, mert lemerült a telefonja, és így fel tudta tölteni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tavaly haltak meg a legtöbben Olaszországban a második világháború óta

Tavaly haltak meg a legtöbben Olaszországban a második világháború óta

A CSU elnöke szerint meg kell szüntetni a Fidesz néppárti tagságát

A CSU elnöke szerint meg kell szüntetni a Fidesz néppárti tagságát

Fucsovics döntőbe jutott a rotterdami tenisztornán

Fucsovics döntőbe jutott a rotterdami tenisztornán