szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aszfaltozási munkák miatt csak egy sávon haladhatnak az autók az M5 felé.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a Soroksári Dunaág-hídon burkolatjavítási munkák kezdődtek – a vállalat közleményében.

Eszerint április 23-án a délelőtti, kora délutáni órákig aszfaltozási munkákat végeznek, így ideiglenesen csak egy sávon haladhat a forgalom az M5-ös autópálya irányába.

A közlemény felhívta rá a figyelmet, hogy az érintett útszakaszon jelentős torlódás várható, a közút arra kéri a közlekedőket, hogy ha tehetik, kerüljék el az M0-s autóút ezen részét a délelőtti órákban. A korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinformnál érdemes tájékozódni, de javasolt navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk a közlekedőknek, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!