hvg.hu Gazdaság

És akkor gémeskutakat exportálunk a Szaharába

Mégsem november elsejétől mentjük a devizahiteleseket, regisztrálni kell az ingyenes készpénzfelvételre, és messzeföldön híres lett a magyar PET-palack! Mi jöhet még? Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Hernádi kiteszi a lábát otthonról

Újra kinyílnak az uniós pénzcsapok, Matolcsy még több pénzt önt a bankoknak, és a kormány is szép növekedési terveket sző a jövő évre. Eközben Európában a jelzáloghitelesek megsegítésén dolgoznak. Csak ez a fránya Hernádi-ügy és a rossz időjárás ne lenne! Tippelje meg a hvg.hu-val a tündérmese folytatását!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Némethnénél elfogy a palackos gáz

A felcsúti polgármester 800 milliót kaszált, Simicskáék 75 milliárdot, Csányi Sándor titkos tárgyalásokat folytat, és még a palackos gáz is hatósági áras lesz. Mi jöhet még? Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor ingyenárammal korlátozzák a szabadságot

Az e-útdíjból egy hónap alatt 14 milliárd forinttal lett gazdagabb a költségvetés, igaz, Varga Mihály meglengetett új devizamentési víziója megcibálta a forintot. A nyékládházi benzinkútról 2500 liter gázolajat tankoltak illegálisan, de a Sólyom Airways már egész oldalas újsághirdetéssel keres többbek közt elsőtiszeket. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Csányi elindul a New York-i maratonon

Csányi Sándornak tényleg volt szívműtétje, és valóban agrárberuházásokra költi az OTP-s megtakarításait. A kormány elhalasztotta az újabb devizahiteles mentőcsomagról szóló döntést, de azért Orbán bedobta a luxusáfát - legyen a jövő hétre is gumicsont. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Matolcsy ajtót mutat Irynának

Megint mentjük a devizahiteleseket, legyűrjük a takarékszövetkezeteket, OTP-pánik a tőzsdén, végleg kiebrudaljuk az IMF-et. És ez csak néhány a mozgalmas hét eseményeiből. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor felszállt egy Tu-154-es a ceglédi kiskertből

Egy ceglédi kertes házból induló új magyar légitársaság, tilalmi időszakban alkoholt árusító nemzeti dohányboltok, elszegényedő Magyarország, becsődölő német Praktiker, Szász Károlyra bedurcizó Orbán Viktor. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán bemutatja az Álmok álmodói Agendát

Államosítják a takarékszövetkezeteket, két "baráti" magánbankot pedig kistafíroz az Orbán-kormány, mely a magunk mögött héten fogadtatta el gazdasági minisztere második megszorító csomagját. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán levegőadót vezet be

Újabb adóemelés, kormányzati légiflotta, bankcsőddel történő riogatás, az amerikai pénzpumpa leállításának belengetése, földtörvényes botrány a parlamentben és még az első Matolcsy-bankó is megjelent. Emellett pedig a plázákba költözek a magyar gazdák. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Matolcsyval véget érnek a csaták

Nagyobb lett a győri Audi, megszűnhet a roaming díj egész Európában, és a pénzügyminiszter szerint még jó, hogy nem vettünk fel újabb hitelt az IMF-től, mivel jövőre visszafizetjük nekik az egészet. Az MNB-ben viszont folytatódik a tisztogatás. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor a NAV is pitizni fog a trafiknyerteseknek

A trafikok megnyitásában is olajozottan működik a nemzeti együttműködés, már a kormány is beavatkozott a nyertesek érdekében. Jön a romkocsmaadó, eltűnik a PSZÁF, tombol az árvíz, és nulla százalékos növekedéssel dübörög a gazdaság. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Lázár intézi a bizniszt

Kikerültünk az uniós túlzottdeficit-eljárás alól, Orbán Viktor kormányfő már 9 százalékos személyi jövedelemadót vizionált, felröppent a nemzeti italboltok ötlete is, az Európai Unió pedig programot hirdetett a fiatalok munkanélküliségének csökkentésére. Eurónk viszont még 10 évig nem lesz. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor a kínaiak fejezik be a 4-es metrót

Kiszabadulhat Magyarország a túlzottdeficit-eljárás alól, aminek az érdekében a kormány egy új adót is bevezetne. De ha jön a reklámadó, mehet az RTL Klub. Az adóhatósághoz bekötött pénztárgépek még mindig nem állnak készen, az e-útdíjrendszer bevezetéséhez pedig egyenesen piaci szolgáltatók segítségét kéri a kormány. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor a kormány megnyitja a Nemzeti Árverési Szalont

A Nyerges-Simicska birodalom kiszemelte a TV2-t, az OTP Bank pedig az MKB-t. De mielőtt a nagy bevásárlásokat nyélbe ütnék, még az is eldőlhet, hogy beindul-e végre a hőn áhított növekedés. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

TA Kult

És akkor a kutyák elvitték gazdáikat világkiállításra

Egy kutyakiállítás már rég nem a kutyákról szól. Itt minden csak politika. Ez az a két alapvetés, amivel szinte minden résztvevő egyetért az idén Budapesten megrendezett Kutya Világkiállításon. Valamiért mégis itt vannak. Sikert, örömet, új barátokat és könnyeket akarnak, vagy esetleg egy új flitteres kabátot a kedvencüknek. Kutyának lenni biztos jó, csak nem egy vakucsődületbe áztatott vörös szőnyegen.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán felfüggeszti a felcsúti stadion építését

Újabb megszorításokat jelentett be a kormány, Ferihegy németből kanadai kézbe kerül, a nemzeti dohányboltokban már fagyit is lehet kapni, az ország fele szegénységben él, Szlovénia pedig egyre inkább a csőd szélére kerül. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Orbán Nemzeti Balettiskolát nyit a romos palotában?

Brüsszel nem hisz a kormánynak, a kormány pedig Brüsszelnek, drágul a vonatozás, tovább csökken a rezsi, dübörög a trafikmutyi, a miniszterelnök pedig törvénnyel venné vissza a volt Állami Balettintézet épületét. Folytassa a tündérmesét a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Lázár a trafik után majd nyit egy butikot

A dohány-kiskereskedelmi piac állami újraosztása itthon, az égetett szeszekre alkalmazott különböző adókulcsaink Brüsszelben verték ki a biztosítékot. Eközben egyre mélyebbre süllyed a jegybanki alapkamat. Az online ellenőrizhető pénztárgépek csillingelésére pedig még biztosan várni kell. Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor a kormány azt mondja: bebuktátok?

Lemondott Simor utolsó alelnöke, bebuktuk az egyéni nyugdíj-számlákat, és 38 éve nem volt ilyen alacsony az infláció, mint mostanában. Folytassa a tündérmesét a hvg.hu-val!

hvg.hu Gazdaság

És akkor Matolcsy euróbankókat szór a jegybanki tűzbe

Az új jegybankelnök bemutatta növekedésösztönző csomagját, a Banco Popolare bejelentette, hogy kivonul Magyarországról, lemondott a ciprusi pénzügyminiszter, a jegybank alelnöke egy amerikai lapban olvasói levélben védte főnökét és kevesebb magyar mézre is számíthatunk idén. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

1 2
Több mint egymilliárd forint büntetést szabott ki a rendőrség a járvány miatt

Több mint egymilliárd forint büntetést szabott ki a rendőrség a járvány miatt

Teljesen felújítják a Műcsarnokot

Teljesen felújítják a Műcsarnokot

Nagy Iván Zsolt: Amikor Trianon nem úgy fáj

Nagy Iván Zsolt: Amikor Trianon nem úgy fáj

Őszig várni kell a turistákra

Őszig várni kell a turistákra

Elballaghatnak a diákok, kedvező a járványügyi helyzet

Elballaghatnak a diákok, kedvező a járványügyi helyzet

Merkely: A járvány második hulláma kisebb lesz, mint az első

Merkely: A járvány második hulláma kisebb lesz, mint az első

Kiderült, a kormány szerint mi fogja kihúzni a magyar gazdaságot a slamasztikából

Kiderült, a kormány szerint mi fogja kihúzni a magyar gazdaságot a slamasztikából

Új nevet kap a Telenor, de nem a Pannon lesz az

Új nevet kap a Telenor, de nem a Pannon lesz az

A címlapról ajánljuk