hvg.hu Itthon

Karácsony: "Nem vagyok pankrátor"

DrMáriás festményén a humanista Mike Tysonként jelent meg, időként pókerezik, és úgy az MSZP jelöltje, hogy nem akar belefolyni a párt ügyeibe Karácsony Gergely.

T. R. Itthon

Orbán háborút, Karácsony magabiztosságot akar, de mindenki egy alfahímről beszél

Mindenki saját terepén érzi magát a legjobban, a hazai pálya előnye még a felcsúti focicsapat teljesítményén is meglátszik. De mit csináljon akkor a miniszterelnök-jelölt, ha a hazai pályát is alig ismeri? Tűnjön magabiztosnak. És miért szereti a permanens háborút a miniszterelnök? Mert ott nincs kérdés, csak parancs. A hvg.hu heti politikai elemzése.

Tóth Richárd Itthon

Karácsony kampányol: Nem megváltó vagyok, hanem szolgáló

Elindította fővárosi kampányát az MSZP – és a pártnak kormányfőjelöltet kölcsönző Párbeszéd. A Coldplay híres, Paradise című számára vonult be Kunhalmi Ágnes, Tóth Bertalan és Karácsony Gergely. Közösködni kell, adták ki a jelszót a szocialisták. Üzentek Orbánnak is: a többség nem lehet ellenzékben.

hvg.hu Itthon

Teljesen súlytalannak tartják az MSZP politikusait

A fő kihívónak a Jobbikot gondolják a megkérdezettek, miközben még Gyurcsány Ferenc is messze potensebb egy felmérés szerint, mint Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Molnár Gyula – együttvéve.

Tóth Richárd Itthon

Gergő, ugye nem lesz nekünk újabb kétharmadunk?

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint egy normális országban nem olyan a kormányfő, mint itthon, mert Orbán betegesen ragaszkodik a hatalomhoz. Elmondta, ki győzheti le Orbánt, és ez szerinte nem Vona. A Spinoza Ház és Rangos Katalin politikusokat bemutató sorozatának vendége az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely volt.

hvg.hu Itthon

"Az emberek elküldenének bennünket a fenébe" - Karácsony tökösebb formáját hozta

Jófiús imidzséhez képest odamondogatósabb interjút adott szerda reggel Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az ATV-nek. A most színre lépő szakmai formáció szerinte nem mögé álltak be, inkább az ő feladata, hogy a folyton saját harcaikkal foglalkozó pártok világába bevigye kezdeményezésüket. De az is kiderült, hogy az újévi videójában látható cicával nem Vona Gábor híres vizslasimogatását utánozta, hanem a saját macskája tűnt fel a filmben.

Gergely Márton-Windisch Judit Itthon

Török Gábor: "Óriási a tét, a Fidesz számára is"

Török Gábor politikai elemző szerint a jelenlegi ismeretek szerint nem kérdés, hogy a Fidesz nyeri a választást, az viszont nagyon is, hogy mennyivel. Szerinte az ellenzéknek igazat kellene mondania a valós esélyekről, így tudnák kommunikálni a választás valós tétjét. Ez pedig az, kisebbségbe kerül-e a kormány.

Fekete Norbert Itthon

Még a végén Gyurcsány fogja “kinevezni” Karácsonyt - videó

Ha az MSZP szövetséget kötött a DK-val, és a DK nem állít miniszterelnök-jelöltet, akkor a DK-sok miért nem fogadják el Karácsonyt jelöltnek? Mi értelme így a szövetségnek? Milyen miniszterelnökre szavaz egy DK-ra voksoló? Gyurcsány dönthet Karácsonyról? A legilletékesebbeket kérdeztük az aktuális összefogósdi ellentmondásairól.

1
5 6 7 8 9
23

A címlapról ajánljuk