Megválasztották az idei szezon legjobb bejglijeit
Az ínyenc kategória legjobbjának töltelékébe mandulás franzsipán, Irsai pálinkába áztatott apróra vágott vörösáfonya, valamint pirított és őrölt fekete szezámmag is került.
Az ínyenc kategória legjobbjának töltelékébe mandulás franzsipán, Irsai pálinkába áztatott apróra vágott vörösáfonya, valamint pirított és őrölt fekete szezámmag is került.
Magyarország Tortájának díját a budapesti Habcsók Cukrászda, az Év Cukormentes Tortájának díját pedig a tápiószecsői Hisztéria nyerte 2021-ben. Külön tortadíjat adtak át Vadászati és Természeti Világkiállítás nevében. Az év kenyere a Solymár gyöngye lett.
A balatonmáriafürdői Florida Fagyizó a labdarúgó-Európa-bajnokság tiszteletére szurkolói fagylaltot készített.
Megérkezett a csokiból készült koronavírus és a maszkos Mikulás méltó utóda.
A fodrászoknak, kozmetikusoknak sűrű hétvégéjük lesz a lezárások előtt, a virágárusoknak pedig még plusz egy napig. Vannak azonban szolgáltatások, amelyek nem szünetelhetnek: egy kiadós dugulással aligha lehet például két hétig együtt élni.
Budapesti éttermekben, cukrászdákban és kávézókban jártunk, hogy megnézzük, hogyan próbálnak meg túlélni a koronavírus-járvány második hullámában. Van, ahol egy teremtett lélek sincs, a legtöbben a házhoz szállításból próbálnak megélni. Fotósorozat, 1. rész.
A Cukrász dinasztiák egy rendhagyó dokumentumfilm a magyar cukrászat múltjáról és jelenéről. Online először a hvg360-on látható.
Rimóczi László csak tréfának szánta a dolgot, de mostanra alig tud lépést tartani a megrendelésekkel.
Az év tortája a Curiositas nevet kapta, az év cukormentes tortája pedig a Szentivánéji álom névre hallgat.
A francia csokikészítő mosolyt akar csalni az emberek arcára a nehéz időkben.
Több mint fél kiló málnát kell beledolgozni az idei nyertes Magyarország Tortájába, amely a Boldogasszony csipkéje fantázianévre hallgat.
A cukrászda dolgozói arra panaszkodnak, hogy fáj a fejük az aggregátor füstje miatt.
A dolgozók csak három óra múlva jöttek rá, hol lehet.
A Petőfi sétány közelében található épület üzemi része és az eladótér teteje is teljes terjedelemben égett.
Az utóbbi hetekben bejárta a netet egy CNN kisfilm arról, hogyan készül a tökéletes dobostorta a Gerbeaud-ban. Az előbbi még "csak" 135 éves, a műhely viszont tavaly ünnepelte a 160. születésnapját.
Szervánszky többek között pazar süteményeiről és fagylaltjáról volt híres.
A Villa Grétát működtető házaspár szerint nem nagyüzemet szerettek volna csinálni, de végül akaratuk ellenére az lett belőle. Így inkább bezárják.