hvg.hu Itthon

Koponyát találtak a közmunkások egy Mol-kút mögött

Vélhetően emberi csontmaradványokat, egy koponyát és egy lábszárcsontot találtak kedd reggel Karcag határában, a 4-es főút mellett, a volt Vadvirág helyén, a Mol benzinkút mögötti területen – közölte a szoljon.hu Szolnok megyei híroldal. A rendőrség elkezdte e helyszínelést, szakértők bevonásával vizsgálják a területet.

MTI Shake

Megmenekült, mert leütötték

Nagyon hálás lehet egy brit férfi annak, aki részegen leütötte az utcán: neki köszönheti ugyanis az életét.

hvg.hu Itthon

Koponyát találtak Makón

Emberi koponyára bukkantak csütörtök délután a makói Feltámadás utca egyik portája előtt, amikor a szennyvízcsatornát kötötték be – írja a delmagyar.hu.

MTI Természet

Megtalálták a jégkorszaki medvék koponyáját

A rövidfejű medvék két, részlegesen fennmaradt koponyája került napvilágra Tennessee állam északkeleti részén, a leletek arra utaltak, hogy ez a faj lehetett a valaha élt legnagyobb medvék őse.

hvg.hu Shake

Videó: átverés a perui ufókoponya?

Feltehetően átverés az a hír, amely szerint Peruban egy földönkívüli koponyáját, illetve csontvázát találták meg - írja a Cleveland Leader című lap. Az aránylag kis csontváz érdekessége, hogy a koponya majdnem akkora, mint a törzs - emiatt terjedt el az a híresztelés, hogy a lelet egy földönkívülitől származhat.

MTI Tech

Nem találtak szuvasodást Szent László fogán

A Győri Bazilikában őrzött Szent László hermában található koponyaereklyén végzett vizsgálatok segítséget adhatnak az arcrekonstrukció későbbi elvégzésére - mondta Patonay Lajos, a vizsgálatok koordinátora a kutatás eddigi eredményeiről csütörtökön Győrött.

life-style.hu Shake

Haláli designpohár röviditalokhoz

Kitűnő partikelléknek tűnik ez a 10 dollárért megvásárolható rövidespohár, amelynek belseje egy halálfejet formáz.

HavariaPress Itthon

Szilánkosra törték egy férfi koponyáját Tiszaroffon

Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatalembert, aki minden előzetes szóváltás nélkül, szerda éjszaka Tiszaroffon megvert egy idős férfit, akinek szilánkosra tört a koponyája - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Egyelőre nem találtak koponyát a Rinya-patakban

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében folytatja a vizsgálatot a Somogy megyei Rinya-patakban talált emberi koponya ügyében, amelyet egy babócsai horgász fogott ki a vízből, majd azt - állítása szerint - ijedtében visszadobta.

life-style.hu Shake

Emberi fej akadt a horogra

A babócsai horgász kedd este, amikor a horgokat húzta ki a vízből, érezte, hogy az egyiken van valami.

1 2 3

A címlapról ajánljuk