Ma főz a magyar csapat a Bocuse d'Oron
 

Ma főz a magyar csapat a Bocuse d'Oron

Széll Tamásék a 8-as boxban készíthetik el 5 óra 35 perc alatt a hónapok precíz tervezésével és finomításával kigyakorolt ételeiket. A másik kilenc konyhában Hollandia, Olaszország, Oroszország, Svájc, Horvátország, Franciaország, Belgium, Dánia és Svédország csapata főz.

MTI MTI



Indul az ínyencek kedvenc fesztiválja
 

Indul az ínyencek kedvenc fesztiválja

A kulinária magasztalóinak legmenőbb gyülekezőhelye, a Gourmet Fesztivál az ország legjobbjait gyűjtötte össze éttermekből, cukrászatokból, borászatokból és sörfőzdékből, s minden másból, amit ma Magyarországon érdemes és kötelező megkóstolni. Gasztro-hurrikán söpör végig május 12-15. között a Millenárison.

hvg.hu hvg.hu


Ilyen magyar borokat isznak a világ legjobb szakácsai
 

Ilyen magyar borokat isznak a világ legjobb szakácsai

Május 10-11-én, Budapesten, a Hungexpo területén rendezett Bocuse d’Or szakácsverseny idén a magyar ízek jegyében telik, a dunai kecsege és gímszarvasborjú mellett két borászat vörös- és fehérbora szerepel a kínálatban.

hvg.hu hvg.hu









Az osztály, ahol nemcsak megszerzik, hanem újra is alkotják a tudást
 

Az osztály, ahol nemcsak megszerzik, hanem újra is alkotják a tudást

Fél órás ráhangolódással kezdenek minden napot a Tág Világ Program negyedikesei, akiknek – kortársaikkal ellentétben – nem kell síri csendben sorakozniuk akkor sem, amikor ebédelni mennek. Pár éve ők az egyetlen osztály, ősztől viszont – a szülőközösség kezdeményezésére – magániskolaként, új évfolyamokkal próbálnak tovább működni.

G. Tóth Ilda G. Tóth Ilda