szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szülei szerint agresszívvá vált, ezért elzárva tartották a lányt, akinek csak naponta egyszer adtak enni.

Elképesztő dolog történt Oszakában, egy 33 éves lány meghalt, miután szülei évek óta egy fallal elzárt kis melléképültben tartották otthon, és csak naponta egyszer adtak neki enni. Kakimoto Airi 19 kilósra fogyott, és kihűlésben halt meg. A szülei azt mondták, a mentálisan sérült lány agresszívvá vált, ezért 16-17 éves kora óta egy összetákolt vécével ellátott szobába zárva tartották.

A szoba ajtaját csak kívülről lehetett kinyitni, és kamerával figyelték. A melléképület köré pedig 10 megfigyelőkamerát helyeztek, fallal vették körül.

A szellemi és a fizikai fogyatékkal élők és családtagjaik minden javulás ellenére továbbra is megbélyegzésnek és megalázásnak lehetnek kitéve Japánba, írja az MTI.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
3 hengeres motorok a megújult Jaguar E-Pace-ben

3 hengeres motorok a megújult Jaguar E-Pace-ben

Drasztikus leépítésre készül az IBM Németországban

Drasztikus leépítésre készül az IBM Németországban

Radar360: Kijárási tilalom Amerikában a zavargások, Európában a vírus miatt

Radar360: Kijárási tilalom Amerikában a zavargások, Európában a vírus miatt