szerző:
hvg.hu

A színész magángéppel érkezett, ügyvédjével az oldalán.

Alig tíz percig tartott a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey perének hétfői tárgyalása a Massachusetts állambeli Nantucketben – írja a BBC. Az Oscar-díjas színészt egy kerületi bíróságon hallgatták meg egy 2016-os üggyel kapcsolatban: Spaceyt egy bostoni televíziós műsorvezetőnő fia jelentette fel azzal, hogy a színész egy bárban alkoholt vett neki, majd megfogdosta, amikor 18 éves volt.

A bíróság távoltartást rendelt el a színésszel szemben.

©

A New York Times szerint az eset egy nantucketi bárban történt, a fiú itt dolgozott aznap este, éjfélig tartott a műszakja. A színész körülbelül éjfél előtt fél órával érkezett a bárba a menedzserével. Spacey beszélgetni kezdett a fiúval, aki 23 évesnek mondta magát. Miután ittak és beszélgettek, énekelni kezdtek a zongoránál. A vád szerint Spacey ekkor fogdosta meg a fiút.

A fiú azt állítja, az esetről videót is készített, amit Snapchaten el is küldött a barátnőjének. Az egyik pincér szerint Spacey és a vádló tényleg a bárban volt, de ő nem látott zaklatást. Egy vendég szintén nem látott zaklatást, de hozzátette: a vádló ijedt és sápadt volt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Válaszolt a kormányszóvivő a tüntetőknek: Soros

Válaszolt a kormányszóvivő a tüntetőknek: Soros

És íme, újra itt a tél: ilyen időre számítson a héten

És íme, újra itt a tél: ilyen időre számítson a héten

Hazug hatalom, elszánt tüntetők - magyaros hangulat Belgrádban

Hazug hatalom, elszánt tüntetők - magyaros hangulat Belgrádban

Sikerült lelassítani a szklerózis multiplex súlyosbodását

Sikerült lelassítani a szklerózis multiplex súlyosbodását

HPV elleni oltás: a kormány a fiúkat is beoltatná

HPV elleni oltás: a kormány a fiúkat is beoltatná

Holtverseny A Dal első válogatóján

Holtverseny A Dal első válogatóján