szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész magángéppel érkezett, ügyvédjével az oldalán.

Alig tíz percig tartott a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey perének hétfői tárgyalása a Massachusetts állambeli Nantucketben – írja a BBC. Az Oscar-díjas színészt egy kerületi bíróságon hallgatták meg egy 2016-os üggyel kapcsolatban: Spaceyt egy bostoni televíziós műsorvezetőnő fia jelentette fel azzal, hogy a színész egy bárban alkoholt vett neki, majd megfogdosta, amikor 18 éves volt.

A bíróság távoltartást rendelt el a színésszel szemben.

©

A New York Times szerint az eset egy nantucketi bárban történt, a fiú itt dolgozott aznap este, éjfélig tartott a műszakja. A színész körülbelül éjfél előtt fél órával érkezett a bárba a menedzserével. Spacey beszélgetni kezdett a fiúval, aki 23 évesnek mondta magát. Miután ittak és beszélgettek, énekelni kezdtek a zongoránál. A vád szerint Spacey ekkor fogdosta meg a fiút.

A fiú azt állítja, az esetről videót is készített, amit Snapchaten el is küldött a barátnőjének. Az egyik pincér szerint Spacey és a vádló tényleg a bárban volt, de ő nem látott zaklatást. Egy vendég szintén nem látott zaklatást, de hozzátette: a vádló ijedt és sápadt volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?

Duma Aktuál: Hogyan tiltakozzunk szobordöntések helyett?

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek

A viharok elvonulnak, marad az egész napos eső

A viharok elvonulnak, marad az egész napos eső