szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színésznő néhány napja fulladt vízbe Kaliforniában.

Egyre több részlet derül ki Naya Rivera színésznő halálának körülményeiről. A CNN a hivatalos boncolási eredményeket közölve azt írta, hogy a Glee sztárja nem állt drog vagy alkohol hatása alatt, egy baleset következtében fulladt a kaliforniai Piru-tóba. A holttestét kedden találták meg.

Naya Riverának a múlt héten veszett nyoma, miután négyéves kisfiával csónakázni indultak. A kirándulás során fürödtek is.

A gyereknek nem esett baja, de mint utólag kiderült, ez csak a színésznőnek köszönhető: a 33 éves Rivera utolsó erejével visszalökte fiát a csónakba, önmagán azonban nem tudott segíteni.

A Piru-tónál évek óta rengeteg fulladásos haláleset történik. A hatóságok szerint a tó vize kimondottan hideg, és tele van növényekkel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A hazai légiiparban is kifejlesztik a kormánybarát-felismerő rendszert

A hazai légiiparban is kifejlesztik a kormánybarát-felismerő rendszert

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

Búcsú a Hollywoodban legangolabb, Angliában leghollywoodibb rendezőtől

A plasztikai sebészet is óriásit profitált a koronavírusból

A plasztikai sebészet is óriásit profitált a koronavírusból