szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az ember örök, és nem változnak gyarlóságai sem.

Az alábbi képek közül az elsőt majdnem mindenki ismeri, tulajdonképpen a hűtlenség ábrázolásának klasszikusává vált az internet világában (a kormányzati kommunikáció felelőseinek is tetszett, használták is a sorozat egy részét, csak éppen egészen más olvasatban, de ezt hagyjuk is). Valamikor a 2000-es években készülhetett – beállítva.

A második azonban sokkal régebbi – és őszinte, beállítás nélküli, budapesti. A Fortepan oldalán jelentek meg az 1952-ben született Kereki Sándornak a 70-es években készült fotói. Mint fogalmaznak, ez az elsősorban emberekre, figurákra, karakterekre fókuszáló streetfotós világa. Ide tartozik ez a kép is.

Önmagukért beszélnek.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyílt Facebook-csoport alakult, tagjaik a “lepattanó” vakcinákra vadásznak

Nyílt Facebook-csoport alakult, tagjaik a “lepattanó” vakcinákra vadásznak

Van egy nagy csapda abban, ha hideg szendvicset eszik

Van egy nagy csapda abban, ha hideg szendvicset eszik

Először állítanak kancellárjelöltet a német Zöldek

Először állítanak kancellárjelöltet a német Zöldek