Beszorultunk az ElkXrtuk és a Squid Game közé
 

Beszorultunk az ElkXrtuk és a Squid Game közé

A felhajtást és az őrületet vékony vonal választja el egymástól, és az elmúlt hónapban kénytelenek voltunk a kettő között egyensúlyozni. Visszatekintünk a kitömött állatoktól az IMDb-csatatérig terjedő időszakra, hogy aztán levonjuk a következtetést, hogy Facebook nélkül is lehet létezni, ha a helyzet erre kényszerít. Összegyűjöttük az október legjobb, legérdekesebb cikkeit az Élet + Stílus és a Kult rovatból.

hvg.hu hvg.hu









Nem jó szerrel sterilizálják Escobar vízilovait?
 

Nem jó szerrel sterilizálják Escobar vízilovait?

Nem sokkal az után, hogy a kolumbiai hatóságok elkezdték vegyi eszközökkel sterilizálni az 1993-ban megölt drogbáró, Pablo Escobar mostanra nyolcvan állatból álló víziló csordájának nőstényállatait, egy helyi államvédő amerikai bírósághoz fordult, hogy az próbálja meg leállítani a folyamatot.

hvg.hu hvg.hu


Húsételek tokaji édes borokkal? Londonban ezt is kipróbálták
 

Húsételek tokaji édes borokkal? Londonban ezt is kipróbálták

Borkereskedők, csúcséttermek sommelier-i, és rangos borszakmai újságírók kaptak meghívást arra az ebédre, amelynek során Tokaj édes arca egy hatfogásos menüsor mellett mutatkozott be a brit fővárosban. A szamorodnikhoz és aszúkhoz Heston Blumenthal két volt „jobbkeze”, a 3 Michelin-csillagos Fat Duckot is sikerrel vivő Isa Bal master sommelier és Jonny Lake séf komponált ételeket. A rendezvényt Toronyi Zsuzsa, a Wines of Hungary UK ügyvezetője álmodta meg, a helyszín pedig Isa és Jonny közösen nyitott belvárosi étterme, a Trivet volt.

Szabó Edit Szabó Edit